skip to Main Content

Trekronergade 124

Trekronergade124 er opført som karrebebyggelse med rødbrune teglfacader, karrebebyggelsen består af 56 lejeboliger på 2-6 værelser og erhvervslejemål beliggende i Valby, København SV.

Karrebebyggelsens arkitektoniske linjer er i stærkt slægtskab med de øvrige karréer, som du finder langs Trekronergade og Carl Jacobsens Vej, og det skaber et flot helhedsudtryk i bydelen. Bygningen er opført i naturlige nuancer med rødbrune mursten, der sammen med de markante fremspring og tilbagetrækninger skaber en spændende facade – og giver de enkelte lejligheder særlige udsigtsforhold, karakter og identitet.

Type:
56 lejligheder

Beliggenhed:
Trekronergade 124, Valby

Totalentreprenør:
V8 Construction A/S

Ingeniør:
MOE A/S

Omfang:
5.034 m² bolig
1.946,2 m² kælder/parkeringskælder
65 m² fællesrum
405 m² erhvervslejemål

Opførelsesperiode:
2019-2021

Trekronergade 124, Altankonstruktion
Trekronergade 124 i Valby – Totalentreprenør V8 Construction
Trekronergade 124 i Valby – Totalentreprenør V8 Construction
Trekronergade 124, gårdmiljø

Der er skabt en helt fantastisk by plads foran butikslokalerne i stueetagen, fordi Trekronergade er tilbagetrukket fra Carl Jacobsens Vej og i gårdrummet byder Trekronergade på en grøn oase, der er et stort plus boligerne. Her er der naturskønne fællesarealer, der inviterer til socialt samvær. Alle opgange har store glaspartier og direkte udgang til den solrige og grønne gårdhave i karréens midte, hvor der er plads til både leg og afslapning.

Ligende projekter

Back To Top