skip to Main Content

Om V8 Construction

Få tid til jeres primære forretningsområde, når I har et byggeprojekt i gang. V8 Construction er en uafhængig totalentreprenør, og vi styrer byggeprojektet på jeres vegne i tæt samarbejde med alle involverede parter. Vi har ingen egenproduktion, og derfor er vi hurtige til at omstille os i forhold til jeres ønsker.

Alt er muligt

Alt kan lade sig gøre – det umulige er blot en spændende udfordring. Hvis I har et projekt med mange udfordringer, træder vi gerne til. Det er der, vi er bedst.

Vi stiller store krav til vores egne kompetencer og viden, ligesom vi gør det til vores samarbejdspartnere. Derfor leverer vi altid til tiden.

Vores nøgleord er kvalitet og god planlægning. Det skaber et godt resultat. Vores projektportefølje viser, at vi holder hvad vi lover. Resultaterne taler for sig selv.

Kvalitet og god planlægning
Byggeprojektet

V8 Construction medlemsskaber og certificeringer

V8 Construction støtter

Vi tager ansvar for at bygge rammerne om danskernes hjem og arbejdspladser. Samtidig støtter vi helhjertet op om det store arbejde, andre gør for de mennesker, der har brug for hjælp i forbindelse med sygdomsforløb. Derfor har vi valgt at yde en økonomisk hjælp til Kræftens Bekæmpelse og Danske Hospitalsklovne.

Back To Top