skip to Main Content

Teglbroen

Boligprojektet “Teglbroen” ligger på Teglholmen i Københavns Sydhavn. I Teglbroen findes 177 lækre nye lejligheder, hvor den oprindelige indflytning skete i foråret 2017.

Byggeriet er en del af et moderne bymiljø i en ny dynamisk og børnevenlig kanalby med rekreative værdier, forretninger, sportsfaciliteter, en ny folkeskole, som ligger på den anden side af gaden og en ny daginstitution. Samtidig skaber den nye vejbro over Frederiksholmsløbet mellem Teglholmen og Enghave Brygge en blå genvej langs havnen til den indre by. Broen forventes senest at stå klar samtidig med åbningen af metroen til Sydhavn.

Type:
177 Lejligheder

Beliggenhed:
Teglholmen, København SV

Totalentreprenør:
V8 Construction A/S

Ingeniør:
MOE A/S

Arkitekt:
Arkitema

Bygherre:
Sjælsø Management, Pensam, KPC

Omfang:
17.000 m² bolig og 1.750 m² kælder

Opførelsesperiode:
2015-2017

Teglbroen, Teglholmen
Teglbroen, Teglholmen
Teglbroen, Teglholmen
Teglbroen, Teglholmen

I Teglbroens boliger er der lagt stor vægt på at skabe lyse og rummelige hjem med gode planløsninger. Rummene er regulære og nemme at møblere – uanset boligtype. Hver lejlighed har mindst én altan. Bor du i stueetagen, har du din egen terrassehave, der vender ud til det grønne gårdmiljø. 

Den store, grønne gård er et perfekt supplement til de flotte, maritime omgivelser. Her er trygt for børnene at lege, og de voksne kan tage sig en pause fra det livlige miljø på havnen.

Ligende projekter

Back To Top