skip to Main Content

Gyngemosen, Søborg Huse

Søborg Huse er seneste kapitel i den fem år lange boligudvikling på grunden ved den forhenværende tv-by i Gladsaxe. 98 lejligheder i etape 1, og 112 lejligheder i etape 2. Byggeriet er opført i autentisk murværk udført fra lift på bærende betonelementer.

Type:
210 Lejligheder

Beliggenhed:
Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

Totalentreprenør:
V8 Construction A/S

Ingeniør:
Moe & Brødsgaard Rådgivende Ingeniører A/S

Arkitekt:
Vilhelm Lauritzen

Bygherre:
Mørkhøj Projektudvikling A/S

Omfang:
Etape 1: 9.800 m², etape 2: 10.200 m²

Opførelsesperiode:
2011-2014

Gyngemosen, Søborg Huse, Gladsaxe

V8C indgik aftaler med elementproducent og murer, så det lykkedes at få en løsning med rigtigt murværk, uden at gøre byggeriet dyrere. Det handler om fleksibilitet, god dialog og benhård processtyring. Byggeriet overholder de strengeste energikrav i henhold til BR10 energiklasse 1, inklusive bl.a. 3-lags lavenergiteromoruder med en u-værdi på 0,8. Herudover er installeret et varmeveksleranlæg, også kaldet genvex. Anlægget opvarmer lejlighederne ved, at to luftstrømme glider forbi hinanden. På den måde overføres restvarmen fra returluften til den kolde uopvarmede luft.

Gyngemosen, Søborg Huse, Gladsaxe
Gyngemosen, Søborg Huse, Gladsaxe
Gyngemosen, Søborg Huse, Gladsaxe

På 13 måneder havde V8 Construction A/S leveret første etape af byggeriet og anden etape udførtes på 14 måneder. Fordi langt de fleste af lejlighederne er ens, har det været muligt at præfabrikere mange af elementerne, blandt andet badekabiner.

Det har bidraget til den korte opføreselsperiode.

Ligende projekter

Back To Top