skip to Main Content

Lyngby Søpark

Materialerne er de samme som i første etapes bygninger og valgt ud fra holdbarhed og et krav om at bygningsmaterialerne ældes med ynde. Boligblokkene ligger på skrå og forskudt for hinanden af hensyn til udsigten, så alle lejligheder har den bedst mulige udsigt over Lyngby Sø. Blokkene danner en svag vifteform, alle opholdsrum vender mod sydvest, for at få de mest optimale lysforhold i lejlighederne.

Det samlede projekt er på 172 lejligheder på mellem 88 og 120 m² som alle har altaner som vender væk fra vejen. Altanerne er i galvaniseret stål med glasværn og gelænder samt gulv i mahogni. De er opført som nicher, så ejerne også kan bruge dem i regnvejr.

Type:
172 lejligheder fordelt på ni blokke

Beliggenhed:
Mortonsvej, 2800 Kgs. Lyngby

Totalentreprenør:
V8 Construction A/S

Ingeniør:
Midtconsult A/S

Arkitekt:
Vilhelm Lauritzen A/S

Bygherre:
Sjælsø Gruppen A/S

Omfang:
13.000 m²

Opførelsesperiode:
2010-2012

Lyngby Søpark

Lejlighederne er indrettet, så det er muligt at tilpasse dem til forskellige ønsker om indretning og antal rum. Hver blok har sin egen varmecentral og der er genvindingsanlæg på taget.

Lyngby Søpark
Lyngby Søpark
Lyngby Søpark

På trods af behov for ekstra forstærkning af den eksisterende parkeringskælder, så blev byggetiden på kun 24 måneder overholdt. Det skyldes effektiv byggestyring, samt et godt samarbejde mellem bygherre, underentreprenør og V8 Construction A/S som totalentreprenør.

Ligende projekter

Back To Top